Защита на ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Екипа на "El-instrumenti.bg" уважава вашите лични данни и се стреми за коректно отношение с клиентите си.

Вашите лични данни служат за кореспонденцията помежду ни:

- допълнителна информация за артикули 

- услуги и подръжка

- попълване на бланката за поръчка

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И СЪГЛАСИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО на лични данни

Интернет магазинът ни или уебсайт https://el-instrumenti.bg/  е собственост и се поддръжа от ф-ма Ел-машини ЕООД гр. София.

Екипа на "El-instrumenti.bg" уважава безопасността на вашите лични данни и стриктно спазва разпоредбите на Общия регламентза защита на данните - Регламент 2016/679 на Европейския парламент и Съвет от 27.04.2016г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и съответните вътрешни законови и подзаконови актове и всички указания на Комисията за защита на личните данни в процеса на събиране, обработка и използване на данните.

Лични данни – това са всички данни, които могат да идентифицират и бъдат свързани с дадено лице – това са имена, телефонен номер, имейл или личен адрес.

Използването на Интернет магазинът ни е възможно и без предоставяне на лични данни.

С приемането на Декларацията за защита на личните данни, предоставяте своето свободно съгласие на на ф-ма Ел-машини ЕООД за безопасното събиране, обработване, използване и съхранение на лични данни които ще бъдат използвани единствено за обслужване на Вас потребителите  – приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Гарантираме, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупен продукт.

Предоставянето на данните ви в случай на необходимост - доставчици на платежни услуги са в процеса на изпълнение на поръчката ви и начина на плащане. Нашите доставчици на услуги имат право да използват предоставените им данни единствено за изпълнение на своите задължения, но не и за каквито и да било други цели.

Куриерска фирма Еконт Експрес - Наложен платеж и доставка

Първа инвестиционна банка АД – Банково плащане на стока

TBI БАНК - стоки закупени на лизинг

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Можете да възразите пред дружеството срещу обработването на личните ви данни при наличие на законово основание за това.

ВХОД ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ/КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

Имате възможност да си създадете клиентски профил при нас. В защитената с парола част на клиентския профил можете да преглеждате информацията за направените ви поръчки.

Полетата, маркирани като задължителни (*), съдържат лични данни и се използват единствено за поддържането и функционирането на потребителския профил.

Тези данни се използват както за осъществяването на доставката на направените от Вас поръчки, както и за автоматично попълване на информацията при направа на повторни поръчки.

В случай че сте потвърдили съгласието си, в устройството ви се поставят чрез функцията за оставане в профила т.н. постоянни „бисквитки“. С тяхна помощ няма да се изисква повторна регистрация при последващи посещения на уебсайта. Няма да имате достъп до тази функция, ако от настройките на браузъра си сте деактивирали съхраняването на такива „бисквитки“.

Можете по всяко време да актуализирате или изтриете личния си клиентски профил, а с това и свързаните с него лични данни.

Запазваме безопасността на личните данни на потребителите на нашия уебсайт и свързаните с него системи, като използваме различни технически и организационни мерки. За да гарантираме безопасното пренасяне на личните данни, използваме криптиране SSL Сертификат "RapidSSL" предоставян от СуперХостинг.БГ


Този метод се прилага успешно в цялата световна мрежа. По този начин се криптират всички лични данни (имена, адреси, данни за плащането и т.н.) и се пренасят безопасно в интернет. Символа в лента на браузъра – изобразен катинар се разпознава, че сайта е със защита и вие сте в в защитена зона.