Шлайф машини

Шлайф машини в онлайн магазинът за инструменти – el-instrumenti.bg. Към категорията шлайф машини се начисляват доста голяма част от машините за домашния и професионален майстор. Машините които спадат към нея са: ъглошлайфи, виброшлайфи, лентови шлайфове, шлифовалки, делташлайфи, ексцентършлайфи, полирмашини. В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите голямо разнообразие от шлайф машини на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас шлайф машини е гарантирано от любимите ви производители – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други.
Една от най – използваните и незаменима шлайф машина е ъглошлайфът. Предназначението им е най-вече за рязане и шлайфане на различни видове материали. Моторът на машината задвижва въртяща се глава и към нея се прикрепват консумативи. Консумативите с които работи ъглошлайфа са различни по предназначение дискове за рязане на метал, керамика, камък, шлайф диск за шлайфане, различни видове абразиви за дърво, пластмаса, стомана, стъкло, стоманени четки за премахвне на ръжда, полиращи и пастиращи дискове, кечета и т.н.
Малка част от ъглошлайф машините, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за инструменти са:

Шлайф машини

В нашият онлайн магазин за инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от шлайф машини и ъглошлайфи машини с различни технически характеристики. В зависимост от техническите си характеристики най – условно можем да разделим ъглошлайфите на големи и малки. Малките ъглошлайфи са с мощност на електродвигателя от 500 – 1000Wи размер на режещия или шлайфащ диск 115мм – 125мм, и редки случаи 150мм, теглото олекотено за удобство при работа и с една ръка 1.5 – 3.0кг и голяма честота на въртене. Клас големи ъглошлайфи се характеризират с голяма мощност 1000 – 2500W, eлектродвигателите като цяло са оптимизирани с цел повишаване на отдаваната мощност и повишаване на дълготрайността им, работещият диск е с размери 180-230мм. Големите ъглошлайфи са изцяло професионални машини предназначени за работа в тежки работни условия. Големите ъглошлайфи се характеризират с издръжливост на големи натоварвания, големи и мощни електродвигатели и дълъг експлоатационен живот. В големите ъглошлайфи са вградени и редица технологични и конструктивни решения, благодарение на които е значително повишена тяхната издръжливост на продължителна работа, повишават безопасността и намаляват натоварването на работещия.
В нашият онлайн магазин имате възможност да намерите и голямо разнообразие от пневматични и акумулаторни ъглошлайфи. И двата вида се използват предимно на места, в които няма наличие на електричество или опасни работни среди. Пневматичните ъглошлайф машини се характеризират с дълъг експлоатационен живот и издръжливост на големи натоварвания.
Ъглошлайфите са мощни машини с голям въртящ момент и поради тази причина водещо място по време на работа с ъглошлайфите трябва да бъде безопасността. Употребата им трябва да бъде съобразена в зависимост техническите характеристики на машините и окомплектовка зададена от производителя.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в машият онлайн магазин за инструменти са: