Акумулаторни машини – бормашини

Акумулаторни машини – бормашини в онлайн магазинът за инструменти – el-instrumenti.bg. Акумулаторните машини претърпяха бурно развитие през последните години поради удобството, което предоставят на потребителите. Днес почти няма машини с електрическо захранване, която да няма акумулаторен еквивалент. В нашият онлайн магазин за инструменти имате възможнст да намерите голямо разнообразие от акумулаторни машини – акумулаторни отвертки, бормашини (винтоверт) и гайковерти, къртач, перфоратор, акумулаторни триони и циркуляри, акумулаторни ъглошлайфи, акумулаторни лампи.
Малка част от акумулаторните машинни, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за инструменти са:

Всички предлагани от нас акумулаторни машини са на най – ниски цени и експресна доставка в цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас акумулаторни машини е гарантирано от любимите ви производители, лидери на пазара, като – Raider, RTR, Einhell, Bosch, Skil, Metabo и други.
Акумулаторните машини претърпяха бурно развитие през последните години и една от основните причини е литиево – йонната батерия. Литиево-йонната батерия се характеризира с дълъг експлоатационен живот, олекотена конструкция, бърз заряд на батериите и природо щадящи околната среда метали. Единствената причина никел – кадмиевите и никел – металхидридните батерии все още да присъстват на пазара е евтината им цена. Акумулаторните машини са чудесно попълнение в куфарчето с инструменти на всеки професионален или домашен майстор. Благодарение на липсата на захранващ кабел с тяхна помощ имате възможност да работите на места отдалечени от електричество. Недостатък на акумулаторните машини е, че по време на работа трябва да се съобразявате със заряда им.

Предишни наши публикации, които ще ви помогнат с изборът на акумулаторна бормашина са:

Акумулаторни машини – бормашини

Машините от тази категория се характеризират с пробивната, ударно-пробивна и ударна функция. В зависимост от приложението, вида на натоварването и размерите на машините те се разделят на бормашини, къртачи и перфоратори. Бормашината е незаменима машина за всеки майстор, служи за пробиване на отвори, завиване и развиване на винтове и т. н. В зависимост от характеристиките на бормашината тя може да бъде за любителски нужди или за професионална употреба. Хоби серията машини се характеризират с достъпна цена и средни характеристики. Най-голяма е групата на акумулаторните инструменти при електрическите отвертки и бормашини. Акумулаторните отвертки са с тегло около 500–700 гр., идеалният инструмент за ремонт на електроуреди, при сглобяване и демонтаж на метални конструкции, такава отвертка се справя с лекота и с винтовете, използвани в мебелите и други дървени конструкции. Това са леки, малогабаритни и много удобни за работа инструменти. Някои модели предназначени за по екстремни натоварвания и за ударно пробиване в строителни материали и строителното дърводелство.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн сайт за инструменти са: