Телфери – приложение

Телфери в онлайн магазинът за инструменти – el-instrumenti.bg. Телферите се използват за повдигане и местене на товари. Телферът е висящо електро-механично подемно-транспортно устройство, осигуряващо значителна скорост за повдигане на товара и преместването му, като неговата кука (прикачен механизъм) виси на метално въже или верига. В нашият онлайн магазин за инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от Електрически телфери, Електрически лебедки, Лебедки за повдигане, като и Автолебедки за теглене на най – ниски цени и експресна доставка за цялата страна. Качеството на всички предлагани от нас лебедки и телфери е гарантирано от любимите ви роизводители, лидери на пазара в производството на инструменти, като – Raider, RTR, Einhell, Gadget, Tongrun и други.
Малка част от Електрическите телфери, Електрическите лебедки, Лебедките за повдигане и Автолебедките за теглене, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за инструменти са:

Телферите увеличават значително производителността там, където постоянно се изисква многократно повдигане и преместване на товари. Според техническите характеристики на машините, телферите могат да се класифицират – за любителски, домашни нужди до 250-500кг товар и дебелина на въжето 3-4мм и телфери за професионална употреба, прилагат се предимно в производствени помещения, складове, както и на открито с тегло на повдигане над 500-1000кг и дебелина на въжето 6-8мм.

При изборът на нов телфер или лебедка е най – важно да се съобразите със специфичните си нужди, за да закупите най – правилната машина. Предишни наши публикации, които ще ви помогнат да изберете новият си телфер или лебедка са:

Телфери – приложение

Телферите увеличават значително производителността там, където постоянно се изисква многократно повдигане и преместване на товари. Класифицирането на телферите според подвижността им: стационарни – без ходова количка и подвижни с еднорелсова или двурелсова количка, според работна височина: нормална или намалена и кратност на полиспастите: 2/1, 2/2, 4/1, 4/2 и т.н – при употреба на единичен полиспаст теглото се увеличава двукратно, съответно максималната височина на повдигане намалява на половин. За безопасна и безпроблемна работа с телфери не се препоръчва – препоръчва за превоз на хора, за транспортиране на разтопен и течен метал, както и опасни товари. Също така при работа с телфери и лебедки не се препоръчва да се работи в опасни и възпламеняващи се пари, газове, прах в складове за взривни и лесно възпламеняващи се вещества. Лебедката е устройство за повдигане или преместване, теглене на товари чрез гъвкав елемент (въже, верига), навиващ се на барабан или преминаващ през верижно зъбчато колело. В нашият онлайн магазин за инструменти имате възможност да намерите голямо разнообразие от лебедки с верига, лебедки с въже, както и лебедки с гъвкав елемент.

Малка част от останалите продуктови категории, които имате възможност да намерите в нашият онлайн магазин за инструменти са:

  • Шлайф машини
  • Циркуляри
  • Шмиргели
  • Гайковерти
  • Компресори
  • Акумулаторни гайковерти